Onze medewerkers

Siewe Makelaars

Team Siewe /wonen
Team Siewe /wonen
Het team van Siewe Wonen bestaat uit vier mensen. Jasper Siewe, Erwin de Ruiter, Julie Leussink en Suzanne van de Vijver. Een hecht team dat door de jaren heen goed op elkaar is ingespeeld. Op die manier kunnen we jou ontzorgen en heb je altijd iemand aan de telefoon die van jouw verkoop, aankoop of taxatie weet. Jasper, Erwin, Julie en Suzanne stellen zich graag aan je voor.
Jasper Siewe RMT
Jasper Siewe RMT
directeur/makelaar- taxateur
“De makelaardij is mij met de paplepel ingegoten. Mijn opa richtte Siewe Makelaar op in 1926. Mijn vader trad in zijn voetsporen en ik volgde het voorbeeld van mijn vader. Heel logisch voelde dat. Inmiddels draai ik al meer dan 25 jaar mee en geniet ik nog steeds van het vak. Geen dag of klant is hetzelfde en van een goede aankoop of verkoop krijg ik energie. We hebben een sterk team dat goed op elkaar ingespeeld is, dat ik zorgeloos mijn klanten kan ontzorgen.”
Julie Leussink
Julie Leussink
Commercieel binnendienstmedewerker
“Ik werk sinds 2000 bij Siewe. Met plezier! We hebben een ontzettend leuk team en de persoonlijke manier waarop wij ‘makelen’ past bij mij. Ik heb bij diverse makelaarskantoren gewerkt en daar veel ervaring op gedaan. Ik leer elke dag en vind het leuk als het even ‘lastig’ is. Laat mij maar schuiven, ik zorg dat het goed komt. Stress heb ik niet snel en het meeste plezier haal ik uit het contact met onze klanten.”
Suzanne van de Vijver
Suzanne van de Vijver
Commercieel binnendienstmedewerker
“Ik kan het niet geloven, maar ik werk alweer meer dan 20 jaar in de makelaardij, waarvan xx jaar bij Siewe. Wat is de tijd gevlogen en wat hebben we met elkaar veel bereikt. Bij alles wat ik doe, stel ik de klant centraal. Het prettige is dat mijn collega’s er net zo over denken. Dat zorgt ervoor dat we naast ons uitgebreide netwerk en ervaring net dat beetje extra kunnen leveren.”