Onze medewerkers

Siewe Makelaars

Jasper Siewe RMT
Jasper Siewe RMT
directeur/makelaar- taxateur
Als derde generatie naamdrager van ons kantoor is Jasper de makelaardij met de paplepel ingegoten. Hij is sinds 1992 actief in de makelaardij en algemeen directeur van de organisatie.
Eveline Fuchs RMT
Eveline Fuchs RMT
makelaar-taxateur
Na meer dan 10 jaar in andere functies werkzaam te zijn geweest (o.a. in het bankwezen en in het vastgoedbeheer), is Eveline in 2008 teruggekeerd naar “haar eerste liefde”; de woningmakelaardij. Eerst in Amsterdam en omgeving en nu in haar woonplaats Bussum. Een makelaar met ruime ervaring in het vastgoed, financierings – en juridische vraagstukken.
Leonard van Loon MRE RT
Leonard van Loon MRE RT
directeur/makelaar - taxateur
Naast makelaarsopleiding is Leonard door de rechtbank beëdigd als makelaar - taxateur en heeft aanvullend de volgende studies achter de rug:

- De Post-Doctorale opleiding Master of Real Estate(MRE)
- De Post-HBO-opleiding Marktonderzoeker vastgoed.
- HEAO-EJ
- WOZ - Taxateur
Julie Leussink
Julie Leussink
Commercieel binnendienstmedewerker
Julie is sinds 2000 werkzaam in de makelaardij. Zij heeft veel ervaring opgedaan bij diverse makelaarskantoren. Zeer goed opgeleid, klantvriendelijk, ervaren, stressbestendig en uiterst betrokken zijn kernwoorden die haar passen als een jas! Laat het maar aan Julie over en het komt goed.
Suzanne van de Vijver
Suzanne van de Vijver
Commercieel binnendienstmedewerker
Suzanne is sinds 1997 werkzaam in de makelaardij. Tijdens deze periode heeft ze bij diverse kantoren ervaring opgedaan zowel in de binnendienst als ook een aantal jaren in de buitendienst.
Suzanne is klantvriendelijk, ervaren en deskundig. De klant staat centraal!
Irene Walet
Irene Walet
Commercieel binnendienstmedewerker
Wanneer u Siewe Bedrijfsmakelaardij belt is de kans groot dat u mij als eerste aan de telefoon krijgt. Ik beheer de agenda’s van de bedrijfsmakelaars en kan u informatie geven over de bedrijfsobjecten. Ik heb ruime werkervaring in de makelaardij, ben (klant)vriendelijk, betrokken en uiterst accuraat. Als secretaresse ben ik de spil van de bedrijfsmakelaardij!
Floris van Dorp
Floris van Dorp
Vastgoedadviseur
Na mijn studie bouwtechnische bedrijfskunde is het altijd mijn ambitie geweest om werkzaam te zijn als makelaar. Na wat omwentelingen als account manager bij onder andere een veilingbedrijf en een vastgoed marketing bureau is mijn wens begin 2018 uitgekomen. Na een studietijd in Amsterdam woon ik weer in de stad waar ik ben opgegroeid, Naarden.
In samenwerking met Leonard en Irene verzorg ik de bedrijfsmakelaardij.