Laat ons uw taxatie verzorgen

Wat kunt u van ons verwachten?
U bent op zoek naar een gedegen taxatie van uw onroerend goed. Als TMI-gecertificeerd taxateur biedt Siewe u advies op maat en een taxatierapport dat voldoet aan de laatste kwaliteitseisen. Zo beschikt u snel over een gedegen en betrouwbaar document dat u direct kunt benutten bij derden, waaronder geldverstrekkers en de belastingdienst.
 
Snelheid, betrouwbaarheid, kwaliteit maar ook helderheid met betrekking tot de kosten zijn voor u essentieel binnen het taxatieproces. Hierin komt Siewe u graag tegemoet. Bij contact kunt u direct een afspraak met ons maken en stellen wij graag op voorhand een kostenopgave voor u op. Aansluitend vindt er een bezichtiging plaats en kan het taxatierapport worden geschreven. Indien gewenst, leveren wij u eerst een concept dat toegelicht kan worden.


 

Kennis, ervaring en expertise

Met onze jarenlange kennis en ervaring in het taxeren van onroerend goed, leveren wij u een advies en rapport op maat. Siewe is bovendien preferred supplier van de Rabobank en de ABN-AMRO. Ons portfolio is breed; Siewe is bevoegd te taxeren in Flevoland, Regio Amsterdam, Gooi en Eemland en Utrecht.

 

Gecertificeerd taxateur

         TMI Taxatie Management Instituut - Bedrijfs Onroerend Goed - Siewe.nl                                                                            


TMI: Siewe Bedrijfsmakelaars is als één van de eersten aangesloten bij het TMI (Taxatie Management Instituut). Het TMI draagt zorg voor de kwaliteit en het beheer van het uniforme Taxatie Management Systeem. Hoofddoel van het systeem is dat taxateurs kunnen gaan werken vanuit dezelfde richtlijnen. Bovendien eisen de meeste banken dat taxaties worden uitgevoerd door taxateurs die werken op basis van de methodieken en standaarden van het TMI. 

VASTGOEDCERT: Sinds er geen wettelijke beëdiging meer is, mag iedereen zich makelaar of taxateur noemen. Een risicovolle ontwikkeling, gezien de (financiële) belangen die met de aan- en verkoop van onroerend goed gemoeid zijn. Daarom is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht; een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid. Om in het VastgoedCert-register ingeschreven te blijven zijn geregistreerde makelaars en taxateurs verplicht zich elke 5 jaar te her-certificeren. Dit om aan te tonen dat ze hun vakkennis op peil houden

NVM BUSINESS: NVM Business is de autoriteit op het terrein van bedrijfs-onroerend goed en richt zich primair op MKB en mid-corporaties. In discussies omtrent ontwikkelingen in de branche en maatschappij speelt NVM  Business een belangrijke, zo niet leidende rol. Ook is NVM Business het kenniscentrum van de branche.

Neem direct en vrijblijvend contact met ons op voor een professionele en betrouwbare taxatie.