Terug naar de resultaten
Verhuurd
Keersluisweg 31 in Almere 1332 EE

Keersluisweg 31

1332 EE Almere
Huurprijs € 2.500,- p.m. Verhuurd
Bel of mail ons
035-6990043

Omschrijving

Ruime bedrijfshal van 310 m² met een kantoorruimte van 100 m² centraal gelegen op het bedrijventerrein 'De Vaart' in Almere.

INDELING
De begane grond heeft een overheaddeur van 6 x 6 meter. Aan de zijkant is een extra overheaddeur van 4,5 x 6 meter. De bedrijfshal is opgedeeld in een grote ruimte van 8 x 25 meter, met een vrije hoogte van ca. 8 meter. Aan de zijkant is een lager...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 410 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Ruime bedrijfshal van 310 m² met een kantoorruimte van 100 m² centraal gelegen op het bedrijventerrein 'De Vaart' in Almere.

INDELING
De begane grond heeft een overheaddeur van 6 x 6 meter. Aan de zijkant is een extra overheaddeur van 4,5 x 6 meter. De bedrijfshal is opgedeeld in een grote ruimte van 8 x 25 meter, met een vrije hoogte van ca. 8 meter. Aan de zijkant is een lager gedeelte van 10 x 5 meter met een vrije hoogte van ca. 3,8 meter. Deze ruimte is af te scheiden van de grote hal door een overheaddeur van 4 x 3 meter.

De hal is voorzien van een grote lichtkoepel waardoor er veel daglichttoetreding is in de hal. In de hal zijn twee krachtige afzuigventilatoren geplaatst. Op de benedenverdieping bevindt zich een pantry, hal naar de eerste verdieping en een toilet.

Op de eerste verdieping is een kantoorruimte gesitueerd van ca. 100 m². Deze ruimte is opgedeeld in een groot kantoor van 5 x 6 meter en drie kleinere kantoorruimtes. Centraal op de verdieping is een sociale ruimte met pantry, toilet en doucheruimte. Het pand is goed geïsoleerd en voorzien van een hoog rendement CV installatie.

PARKEREN
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

LOCATIE
Centraal gelegen op het bedrijventerrein De Vaart. Goed bereikbaar vanaf de A6 middels de S101 en S106 of via de Oostvaardersdijk langs het IJsselmeer om de files op de A6 te ontlopen. Met de bus zijn er meerdere lijnen naar Almere CS en Almere Buiten.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 75,-- per maand excl. BTW.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 2.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 75,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 410 m² Perceeloppervlakte 337 m² Vrije hoogte 800 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 310 m² Oppervlakte kantoorruimte 100 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren
Oppervlakte
310 m²
Vrije hoogte
800 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
100 m²
Aantal verdiepingen
2
Route van naar Keersluisweg 31, 1332 EE Almere

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.